Opintokerho aloittaa syyskauden torstaina 26.9.

0 Shares

SKP Satakunnan opintokerho aloittaa syyskautensa ensi viikon torstaina 26.9. klo 18. Opparin ensimmäisessä tapaamisessa piiritoimistolla (Kalevanpuisto 53 as 32, Pori) keskustellaan tulevan syyskauden tavoitteista ja käsiteltävistä näkökulmista. Syys- ja kevätkautena tulemme analysoimaan luokkataistelun teemaa ja kysymyksiä monipuolisesti sekä teoreettisella että käytönnön konkreettisella otteella.

Ensimmäisen opintokerhon tapaamisen jälkeen luodun suunnitelman syyskaudella käsiteltävistä kysymyksistä tulemme myös jakamaan piirimme sivuille sekä sosiaalisen median kanaviimme. Kannattaa siis pysyä kuulolla, vaikket ensimmäiseen opintokerhon tapaamiseen paikan päälle pääsisikään.

Opintokerhon starttaamisen yhteydessä aloitamme #EespäinMarx-julkaisusarjan, jonka osana julkaisemme opintokerhon keskustelujen pohjalta toteutettuja luokkataisteluanalyysejä sivuillamme ja somessa. Analyysit ovat marxilais-leninististä teoriaa huomioiden kirjoitettuja, napakan pituisia ja hyvin tähän päivään soveltuvia tekstejä, joiden avulla voi syventyä luokkataistelun monimuotoisuuteen ja edistää omalta osaltaan tien luomista kohti sosialismia.

Tule rakentamaan luokkataistelun yhteisrintamaa! Tervetuloa opintokerhoon!