Leipää ja rauhaa!

Pekka Lundgren

Kotikunta Pori
Ikä 65
Ammatti putkiasentaja, piirisihteeri
Sähköposti rivelundgren@gmail.com

 

“Työstä kuuluu saada kunnon palkka, jolla pystyy elämään ilman, että tarvitsee työnteon lisäksi vielä hakemaan lukuisia tukia kustantaakseen muun muassa vuokran, ruoan ja matkakulut. Teknologia on parantanut työn tuottavuutta niin paljon, että ihmisten työpäivää voidaan lyhentää 6 tuntiin palkkaa alentamatta. Ammattiliittojen pitää ryhdistäytyä ja vaatia Sipilän hallituksen aikaansaamia leikkauksia ja heikennyksiä kumottaviksi. Myös oikeus työtaisteluihin nykyisessä laajuudessaan pitää säilyttää nyt ja jatkossa!

Nykyinen sosiaaliturva on monimutkainen ja lannistava sekä sen taso liian matala. SKP:n aloite 1200 euron kuukausittaisesta ja verottomasta perusturvasta ratkaisee monia sosiaaliturvajärjestelmään liittyviä ongelmia. Kaikille sitä tarvitseville myönnettävä perusturva poistaa köyhyyden, yksinkertaistaa tukiviidakkoa, ehkäisee syrjäytymistä ja sairastumista sekä vähentää tuloeroja ja parantaa mahdollisuuksia yhteiskunnassa toimimiseen.

Ulko- ja turvallisuuspolitiikan saralla Suomen pitää palata puolueettomuuspolitiikkaan ja lopetettava sotaharjoittelu ja yhteistyö Naton kanssa. Suunnitellut hävittäjät tulee jättää ostamatta, meillä ei ole mitään aihetta suunnitella sotilaallista hyökkäystä yhtään mihinkään.”

Facebook-sivu

0 Shares