Tiedonantaja-seminaari kokoaa väkeä työväenlehden kehittämiseen

0 Shares

Porissa järjestetään lauantaina 10.11. klo 12-15 ainutlaatuinen tilaisuus, jonka keskiöön nousee rakentava ja kehittävä keskustelu. Seminaarin tarkoituksena on siis kerätä ihmisiä pohtimaan ja puhumaan työväenlehden roolista nyky-yhteiskunnassa ja tulevaisuudessa.

Luvassa on idean- ja ajatuksenvaihtoa sekä yleisökommentointia työväenlehden kehittämisestä. Tilaisuuden yhtenä osana pidetään myös paneelikeskustelu, johon osallistuvat Tiedonantajan päätoimittaja Petra Packalén, Uusi Aika -lehden päätoimittaja Maarit Kautto sekä Satakunnan Työn toimittaja Kari Kuisti.

Tiedonantaja-seminaari järjestetään Porin pääkirjaston alakerran kokoustilassa osoitteessa Gallen-Kallelankatu 12. Seminaariin on vapaa pääsy, joten paikalle kannattaa tulla vaikka vain tutustumaan teemaan!

Ps. Käy myös tsekkaamassa seminaarin Facebook-sivuilta infoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.