Kirjan talolla puhutaan ay-politiikkaa

7 Shares

Keskiviikkona, 19. joulukuuta, järjestetään Kirjan talolla Helsingissä eurooppalainen ay-keskustelu. Kello 17 alkavassa ja kolmisen tuntia kestävässä tapahtumassa rakennetaan edistyksellistä siltaa vasemmiston yhteistyölle sekä käydään keskustelua yhteisistä tavoitteista ja toimista ay-liikkeen ja sen aktivistien perspektiivistä. Keskusteluun ottavat osaa SKP:n pääsihteeri Tiina Sandberg, vasemmistoliiton Janne Hernesniemi, yliaktuaari Olli Savela ja laajempaa eurooppalaista näkökulmaa mukanaan tuova Euroopan vasemmiston ay-ryhmän vetäjä Heinz Bierbaum Saksan Die Linke -vasemmistopuoluesta. Keskustelua vetää SKP:n puheenjohtaja JP Väisänen.

Lue lisää tapahtuman Facebook-sivulta tästä linkistä! Ay-keskusteluun on vapaa pääsy ja sen järjestävät yhteistyössä SKP ja Demokraattinen sivistysliitto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.