Lähde mukaan Tiedonantaja-festivaalille!

28 Shares

Lauantaina 26.10. Jyväskylän Sepänkeskuksessa käydään moniäänistä ja monipuolista keskustelua lukuisista kiinnostavista aiheista, kun joka toinen vuosi järjestettävä Tiedonantaja-festivaali on vuorossa jälleen, tällä kertaa työväenlehden 50-vuotisjuhlavuonna. Ohjelmistossa on keskusteluja muun muassa ympäristönsuojelusta, terveydenhuollosta, Kuuban tilanteesta, päihdepolitiikasta, työttömyydestä ja ay-liikkeestä – muutamia aiheita mainitakseen.

Päivän mittaan luvassa on myös useita työpajoja, mukaan lukien Kommunistinuorten järjestämä nuorisotapaaminen, jossa ideoidaan tulevaisuuden kommunistista nuorisotoimintaa sekä sosialismi-työpaja, jossa pohditaan, millaista suomalaisesta yhteiskunnasta käsin ponnistava sosialismi olisi.

Lauantai-iltana vietetään vielä tunnelmallista ja vauhdikasta iltajuhlaa Ravintola Ilokivessä. Liput normaalihintaan 10 €, vähävaraisille ja opiskelijoille 5 €.

Myös Satakunnasta ollaan lähdössä festareille jo useamman toverin voimin. Lähde sinäkin mukaan vasemmistolaisen, edistyksellisen ja antikapitalistisen yhteistyön ja -rintaman pariin!

Festivaaliohjelmaan voit tutustua kokonaisuudessaan Tiedonantajan sivuilla tai festivaalin Facebook-sivulla.

Tiedonantaja-festivaalin A3-juliste.pdf