SKP Satakunta Porin ilmastolakossa 13.3. – osallistu sinäkin!

13 Shares

Satakunnan Vasemmistonuoret on kutsunut satakuntalaisia poliittisia paikallisjärjestöjä ja kansalaisyhteiskunnan toimijoita tukemaan ja osallistumaan perjantaina 13.3. järjestettävään ilmastolakko-tapahtumaan Porissa. SKP Satakunta on ehdottomasti mukana yhteistyössä tärkeiden asioiden puolesta, kuten ympäristö- ja ilmastokriisin vastaisessa toiminnassa, jota ilmastolakko myös edustaa.

SKP Satakunnan lisäksi tapahtumaa tukemassa on tällä hetkellä myös Porin seudun vihreät (2.3. mennessä). Kutsumme mukaan tukemaan ja osallistumaan ilmastolakkoon ympäristötoimijoita niin yhdistys- kuin yksilötasolla. Ympäristön ja ilmaston vakavan tilanteen esiin tuomiseen ja yhteiseen toimintaan kannustamiseen vaaditaan julkista, näkyvää ja vaikuttavaa toimimista.

Jaamme huolen ympäristön tilanteesta ja toimimme ympäristökriisistä ulospääsyn saavuttamiseksi. Pyrkimyksenämme on irtiotto jatkuvaan voitontavoitteluun ja uuden materian tuottamiseen perustuvasta kapitalismista sekä siirtyminen sosialistiseen ja ekologisesti kestävään talouteen ja yhteiskuntaan.

Linkki Porin ilmastolakon Facebook-tapahtumasivulle.