Työn päivänä 7.9. puhutaan työstä Porin torilla

Työn päivänä 7.9.2020 järjestettävän Porin torikeskustelun mainos.
0 Shares

Osana SKP:n ay-ryhmän käynnistämää Työn päivän kampanjaa SKP Satakunta, SKP:n Porin läntinen osasto sekä DSL:n opintokeskus järjestävät Porin torin Satakieli-lavalla työelämä- ja ay-keskustelun maanantaina 7.9. klo 15-16.

Työn päivää vietetään Suomessa nyt ensimmäistä kertaa.

Työn päivän tavoitteina valtakunnallisesti on nostaa poliittiseen keskusteluun sekä ammattiliitoissa että muualla yhteiskunnassa ne luokkatietoiset aloitteet, joilla edistetään työläisten oikeuksia, olosuhteita ja vaikutusmahdollisuuksia. Työn päivää vietetään Suomessa nyt ensimmäistä kertaa, ja se juontuu muualla maailmassa joka syyskuun ensimmäinen maanantai vietettävästä Labour Daysta.

Porin ay-torikeskusteluun on tulossa mukaan kaupunginvaltuutettu ja yrittäjä Milka Tommila, varaluottamushenkilö ja SKP Satakunnan puheenjohtaja Matti Vuorenpää sekä PAMin valtuuston 1. varapuheenjohtaja Sami Viitasaari. Keskustelun juontaa Jiri Mäntysalo SKP:n Porin läntisestä osastosta.

Torilla on myös open mic -osuus, jonka aikana kuka vaan työelämä- ja ay-kysymyksistä kiinnostunut voi tulla kertomaan omaa näkemystään asioista.

Tule kuulolle Porin torille Työn päivänä!

Lue lisää Työn päivän kampanjasta

Torikeskustelun Facebook-tapahtumasivu