Syksyllä alkavan opintokerhon aiheena kuntapolitiikka

12 Shares

SKP Satakunnan ja DSL:n opintokeskuksen kuntaopintokerho alkaa 3.9.2020

SKP Satakunnan ja DSL:n opintokeskuksen järjestämä opintokerho aloittaa syyskautensa ensimmäisellä tapaamisella torstaina 3.9. klo 18. Tapaamiset pidetään piiritoimistolla Porissa (Kalevanpuisto 53 as. 32).

Aiheeksi syksyn opintokausi ottaa kuntapolitiikan. Läpi käydään erilaisten opintoaineistojen ja alustusten avulla mm. vaihtoehtojen esille tuomista kuntatalouteen sekä poliittista vaikuttamista kohti kuntavaaleja 2021. Myös paikan päällä opparissa voidaan keskustella opintosisällöistä ja rakentaa niitä parhaaksi nähdyn mukaan.

Toverillisesti tervetuloa!

Opintosuunnitelmaa

1. Kunta valtiossa
2. Kuntatalous
3. Kuntademokratia
4. Julkiset palvelut (sosiaali- ja terveystoimi, koulutus, joukkoliikenne)
5. Konkreettinen vaalityö